CONÈIXER QUINA ÉS LA RELACIÓ ENTRE EL MIL·LENARI I EL LABOURÉ. PROPOSAR UN PROJECTE

Els alumnes del Labouré desenvolupen un crèdit que facilita els joves a conèixer de prop diferents professions, entre elles aquelles que tenen a veure amb la cura de persones grans. Una tarda a la setmana fan una vista als usuaris del Centre de dia El Mil·lenari. Durant l’estona que estan amb ells aprenen a relacionar-se amb les persones grans i descobreixen les particularitats d’una relació que serà la base d’una de les possibles professions que podrien desenvolupar a l’acabar l’ESO:

Des de microRavals vam participar com observadors actius intentant entendre com podríem treballar la noció d’implicació mitjançant la integració d’una proposta en la dinàmica ja existent. Com fer per a què al mateix temps que aquesta proposta tingui un valor per a microRavals, l’exposició de Daniela Ortiz i el Cicle Trets enmig del concert, també respongui a un procés col·laboratiu on els interessos i objectius de les dues entitats i de les persones implicades es tinguin en compte i ningú se senti utilitzat.

Com es pot introduir una mirada crítica en el procés de treball i respecte a què? Com fer-ho sense trair el marc de confiança que s’ha generat ?

IMG_1897

IMG_1930

IMG_1888 IMG_1962IMG_1950IMG_1976

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: