PUBLIQUEM ELS ÀUDIOS DEL TALLER AMB ELS ALUMNES I DE LES ENTREVISTES FETES A LA GENT GRAN

Pengem al bloc les dues peces d’àudio que també es poden escoltar a l’espai expositiu.  Sense tenir aquest ordre d’escolta, el primer àudio que us trobareu respon a un seguit d’entrevistes que des de microRavals vam realitzar a les mateixes persones grans que també surten al vídeo. En aquestes entrevistes els hi preguntem sobre la immigració i com la viuen.

El segon àudio pren com apunt de partida el taller que vam fer després de les sessions de vídeo amb els alumnes de la escola Labouré. En aquest cas treballàvem sobre la idea de fer un guió col·lectivament. El tema: què sabem sobre el passat migrant dels nostres pares?

A partir d’aquí enregistrem les entrevistes que, seguint el guió que han elaborat conjuntament, ens ajudaran a veure quin imaginari tenen sobre la seva condició de fill de migrant i què en saben.

Els àudios, en relació al treball en vídeo fa audible un rerefons cultural que situa al subjecte en un marc donat, sí, però que alhora es pot trencar si d’ unes relacions relacions donades es poden donar implicacions que permeten la proximitat amb aquells que quedaven fora del nostre camp de visió social/emocional.

Entrevistes amb la gent gran

Entrevistes alumnes de l’Escola Labouré

A %d bloguers els agrada això: