A SCANNERFM AMB TRAINING BARNACO

Primer vam trobar-nos amb en Philippe Pericarpin per explicar la proposta de microRavals i plantejar una punt de partida en comú. Training Barnaco són un col·lectiu de persones interconectades que comparteixen el fet de ballar al carrer, a difrents llocs de Barcelona. Un dels seus lloc més habituals és a la plaça del Macba.

Són un grup de dansa urbana que està en procés de consolidar-se com a projecte. Procedents de diversos barris i ciutats han  trobat en la plaça del MACBA i altres espais públics un lloc per practicar però, també, per socialitzar-se, un punt de trobada i un entorn facilitador. L’accés a espais per practicar i entrenar, com els que els hi ofereix un equipament públic com el Centre Cívic Drassanes, reforça la continuació d’un procés de creació col·lectiva a través de la dansa urbana que neix imbricat en el territori, les seves xarxes i teixit social.

PANORÀMICA

Treball amb microRavals: al principi de les trobades són per conèixer millor el seu projecte i explicar microRavals i la proposta que els volem fer en relació a l’exposició de Democràcia. Ensstrobem dues vegades amb tots els seus membres, a part d’en Philippe també estàn  en Carlos Manuel, l’Edu, en David i l’Eithen

La seva condició de col·lectiu informal i de projecte cultural en procés fa que la qüestió de com autorepresentar-se, com mostrar-se en l’espai i l’esfera públics sigui una reflexió interessant i pertinent però, sobretot, un detonant per seguir construint la seva pròpia imatge. Des d’aquesta perspectiva, l’Arts Santa Mònica és una plataforma potent de difusió però, també, gràcies al taller i a l’entrevista amb scannerFM, s’obre l’oportunitat per reflexionar sobre la seva relació amb l’espai públic en tant que ballarins urbans.     

La primera radio amb la que inciem la serie de tres trobades entre col·lectius o comunitats i projectes de ràdio és scannerFM Es definiexen com la primera ràdio online guanyadora d’un Premi Ondas (2005). Des de fa més de 10 anys programa música, cultura i actualitat des del carrer Príncep de Viana, 20 (al Raval de Barcelona), per a tot el món, amb especial dedicació a les escenes emergents, locals i alternatives. S’autodefineixen amb la següent: “scannerFM. La música que no sona a la ràdio. La banda sonora del canvi”.

PANORÀMICA 2

El dia 18 de març vam anar a la ràdio i vam tenir una conversa amb en Bruno Sokolowicz, Training Barnaco i microRavals

Pots escoltar el resultat al bloc de microRavals , a la sala d’exposicions fins el 18 d’abril i a scannerFm

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: