PREPARACIÓ I ENREGISTRAMENTS DE LES ENTREVISTES

Eva Làzaro, Anna Terra, Juan Pedro Diotaiuti, Irene García, Joan F. Jerez, Tomàs Balbas, Daniel Vázquez i Javier Alegria són les persones que entrevistarem per el projecte que acompanyarà a la exposició de Núria Güell, centrat en la cultura i les pràctiques artístiques que es fan en el barri del Raval fora de l’àmbit artístic i implicat amb el territori.

La preparació de les entrevistes i la manera de fer-les és molt important doncs ha de preservar al màxim, a partir del punt de partida proposat per microRavals, la capacitat de control sobre el resultat, es a dir ha de poder ser un pràctica d’autorepresentació per part de l’entrevistat. El procés s’inicia partir d’una proposta de temes i eixos d’interès que havien de servir perquè els entrevistats acabessin de fixar els continguts d’acord als seus interessos i la realitat concreta on desenvolupa la seva tasca de professional. En el moment dels enregistraments hem dividit l’entrevista en quatre blocs de manera que no es fes tant feixuc. Cada persona ha fet la intervenció de cada bloc sense intervencions de microRavals. Posteriorment només hem editat aquells moments que per un soroll de fons o que els entrevistats s’han entrebancat i ens han demanat que paréssim i per començar de nou l’enregistrament i hem ajuntat totes les parts. És pot veure amb claredat perquè cada bloc està enregistrat amb un pla diferent. Els enregistraments es van fer al claustre del Arts Santa Mónica per l’equip del Santa Mónica.

1_2 2_2 3_1 4_1

Aquest era el text que ha servit de punt de partida per preparar l’entrevisita.

Sobre tu Quina formació tens , perfil professional i responsabilitat /feina/tasques que fas.

Sobre el lloc on treballes Equipament / institució: com el descriuries, quins són els objectius i la funció social que més el defineixen. Quines metodologies i /o accions són les que desplegueu ? Teniu incorporats espais de reflexió sobre el que feu i com ho feu en el vostre dia a dia. Caldria ?

Sobre el paper de la cultura i les propostes artístiques en el vostre treball. Quina consideració tenen en la vostra feina i el vostre equipament la cultura i l’art?. Com treballeu la cultura ? amb qui la treballeu? què treballeu? Amb quin objectiu?.Quines son les teves tasques respecte a les accions culturals que es porten a terme des de l’entitat en la que treballes ?. Com hi participen els ciutadans i entitats? Són només consumidors, proposen, col·laboren ? Són els promotors de les accions cultural? Diferencieu activitats culturals de projectes artístics? Feu projectes artístics? Ens els pots descriure? Qui els impulsa ? qui els condueix ? qui n’és el destinatari?

Feu una feina de proximitat ? Com la poseu en pràctica? Considereu que feu un treball de proximitat ? Quins són els vostres públics o usuaris ?. Com definiríeu la relació que teniu amb ells.? Com s’articula aquest diàleg?

Feu treball en xarxa i col·laboració amb altres entitats? Què és per a vosaltres el treball amb xarxa? Quin tipus de pràctiques feu i en què consisteixen les col·laboracions que feu amb altres entitats? Quin i com són els ritmes i temps amb els que desenvolupeu els projectes?

Difusió i comunicació. Posar en valor la feina feta. Què feu per difondre i explicar els vostres projectes i a qui els expliqueu. Quan de temps li dediqueu i que poseu en valor en la difusió. Considereu que li dediqueu el temps adient?

Relació amb un centre d’art Quin coneixement/visió teniu sobre la funció d’un centre d’art en un territori donat? Com seria el treball en xarxa amb un centre d’art d’acord als vostres interessos? Quines interseccions es podrien crear entre un centre d’art i amb els equipaments de barri que coneixes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: