Implic/Accions

Cicle d’activitats de Trets enmig del concert

El programa d’accions obertes a tothom es mostren com a oportuni-tats de relació amb la reflexió que alimenta la pràctica artística cada un dels artistes del cicle.

Públic objectiu_Daniela Ortiz


Conferència de Daniela Ortiz: 29 anys d’immigrants «il·legals». Dimarts 27 de gener, 19 h Sala d’actes d’Arts Santa Mònica.

Conversa entre Jorge Luís Marzo, investigador i comissari independent, i Daniela Ortiz. Dijous 29 de gener, 19 h. La conversa es realitzarà a la seu de l’Espacio del Inmigrante (Ptge. Bernardí Martorell, 2 – entl.1a de Barcelona).

Aproximació a l’exposició a càrrec de l’actor  Babou Cham. En un format de visita guiada l’actor proposa altres maneres d’interpretació del treball de l’artista. Dissabte 7 de febrer, 13 h Espai expositiu d’Arts Santa Mònica

Conferència de Daniela Ortiz: 29 anys d’immigrants «il·legals»

Aproximació a l’exposició a càrrec de l’actor  Babou Cham

No hi ha espectadors_Democracia


Conversa entre Pilar Bonet, crítica i comissària independent i Democracia. La conversa es realitzarà, amb la col·laboració de La Ravala, a La Negreta Espai Social del Gòtic (C. de Nou de Sant Francesc, 21 – baixos de Barcelona). Dimecres 4 de març, 19 h. Activitat amb entrada lliure. Aforament limitat.”

Taller. Agitació i Propaganda. Intervencions públiques. Un taller de Democracia, a càrrec de Noaz. Taller teòric i pràctic sobre suports, mitjans i tècniques per intervenir a la via pública (durada 4,5 h); en el marc d’una col·laboració amb l’Escola Massana. Centre d’Art i Disseny (C. de l’Hospital, 56). Divendres 27 de març, 10 h

Aproximació a l’exposició a càrrec del periodista Andreu Barnils. En un format de visita guiada el periodista proposa altres maneres d’interpretació del treball del col·lectiu. Dissabte 11 d’abril, 13 h. Espai expositiu d’Arts Santa Mònica. Activitat amb entrada lliure. Aforament limitat.

Conversa entre Pilar Bonet i Democracia

Mesures de desajust_Núria Güell


Jornada sobre Desobediència Civil i Objecció Fiscal, amb la participació de Derecho a Rebelión, Servei d’Informació de l’Objecció Fiscal, Procés Constituent, Catalunya Diu Prou, Tanquem els CIEs, Assemblea Social del Poblenou, Nova-Innovació Social i amb el suport del Grup Impulsor del Parlament Ciutadà. Dissabte 16 de maig, d’11 a 14h. Sala d’actes d’Arts Santa Mònica.

Aproximació a l’exposició a càrrec de l’economista Miren Etxezarreta. En un format de visita guiada l’economista proposa altres maneres d’interpretació del treball de Núria Güell i Levi Orta. Dissabte 23 de maig, 13 h. Espai expositiu d’Arts Santa Mònica.

 Conversa entre Martí Peran, crític i comissari d’exposicions, i Núria Güell. Dijous 18 de juny, 19 h. La conversa tindrà lloc a l’Editorial Veusambveu (c. de Picalquers, 2 – cantonada c. del Roser. Barcelona).

Entrada lliure a totes les activitats. Aforament limitat.

Aproximació a l’exposició a càrrec de Miren Etxezarreta

Temps d’acció_Frederic Parers


Conversa entre Manel Clot, crític i comissari d’exposicions, i Frederic Perers . Passejada entre el barri del Raval i el del Poble Sec, fins a la intervenció permanent Via pública versus carrer popular. Dijous 16 de juliol, 19 h.

Aproximació a l’exposició a càrrec del filòleg aplicat Pau Vidal. En un format de visita guiada el filòleg ens proposa altres maneres d’interpretació del treball de!’artista  Dissabte 5 de setembre, 13 h Espai expositiu d’Arts Santa Mónica. Activitat amb entrada lliure. Afora­ment limitat.

All about colour_Cristina Lucas


Conversa entre Montse Badia, crítica i comissària d’exposicions, i Cristina Lucas. Dimecres 23 de setembre, 19 h. La conversa serà a la seu de l’SCi Catalunya (c. del Carme, 95, baixos). Activitat amb entrada lliure. Aforament limitat.

Aproximació a l’exposició a càrrec de la periodista i historiadora Sílvia Marimon. Dissabte 3 d’octubre, 13 h. Amb un format de visita guiada ens proposa altres maneres d’interpretar el treball de l’artista. Espai expositiu d’Arts Santa Mònica. Activitat amb entrada lliure. Aforament limitat.

Perfomance Pantone -500 + 2007, a càrrec d’estudiants d’Estudis de Performance de la Facultat de Belles Arts. Dissabte 24 d’octubre, 12 h. Espai expositiu d’Arts Santa Mònica. Entrada lliure. Aforament limitat.”

L’oeil imperátif_Maria Ruido


A determinar.